Procedure inschrijven wedstrijden

M.i.v. het zomerseizoen per april 2011 heeft het bestuur van de EGRV ervoor gekozen om te stoppen met het inschrijven via het wedstrijdsecretariaat.

Dit heeft voor een aantal leden gevolgen:

-          Alle leden schrijven nu zelf hun wedstrijden in

-          Alle startbescheiden (startkaarten / coupons) worden door de KNHS rechtstreeks naar de leden verstuurd

-          De rekeningen van nieuwe startkaarten / coupons worden door de KNHS rechtstreeks naar de leden verstuurd en moeten dus ook aan de KNHS betaald worden

Wat blijft wel hetzelfde:

-          De jaarrekening voor je lidmaatschap EGRV / KNHS / startkaart ontvang je per email van de penningmeester: penningmeester@egrv.nl

-          Aan- en afmelden lidmaatschap bij ledenadministratie: leden@egrv.nl

-          Voor ieder nieuw seizoen ontvang je per mail de wedstrijdkalender van kring Eindhoven

Wat kun je wel via het wedstrijdsecretariaat: leden@egrv.nl laten lopen als je dat zelf wilt:

-          Aanvragen / afmelden startkaarten

-          Bestellen coupons

Het voorschot startgeld wat er van sommige leden nog staat wordt teruggestort, graag je rekeningnummer mailen naar: leden@egrv.nl Anderen moeten nog betalen, graag z.s.m.

De coupons die op het wedstrijdsecretariaat aanwezig zijn, kun je afhalen op de ledenvergadering van a.s. dinsdag 1 februari of worden naar je toe gestuurd.

Onderstaand volgt een korte handleiding voor degene die  niet eerder zelf in hebben geschreven:

Inschrijven van wedstrijden

Als je in wilt schrijven voor een wedstrijd ga je naar www.mijnknhs.nl

Daarop staat precies hoe je je aan kunt melden. Bij sommige moet je je coupons opsturen, bij andere moet je eerst een mail sturen en soms kun je digitaal inschrijven. Bij de laatste optie verwijst het vraagprogramma dan vaak naar www.inschrijfsysteem.nl (en sommige vraagprogramma’s staan niet eens op wedstrijdplatform.nl maar alleen op inschrijfsysteem.nl)

1. Kijken welke wedstrijden er zijn en zoeken naar het betreffende vraagprogramma op wedstrijdplatform.nl of inschrijfsysteem.nl

2. Inschrijven op de manier die op het vraagprogramma vermeld staat

3. Coupons opsturen

4. Inschrijfgeld betalen => zie vraagprogramma

Enkele tips:

-          Schrijf vroeg in want sommige wedstrijden zijn erg snel vol

-          Als je af moet melden, kijk dan naar de sluitingsdatum op het vraagprogramma: afmelden voor de sluitingsdatum = niet betalen, afmelden na de sluitingsdatum = te allen tijden verplicht om het inschrijfgeld te betalen.

-          Nieuwe coupons bestellen: de levertijd bij de KNHS is op dit moment binnen 2 weken, maar dit verschilt wel eens.

-          Er zijn veel verenigingen die coupons van mensen die niet gestart zijn een bepaalde tijd bewaren: vraag er na want ze zijn altijd weer te hergebruiken.